12. OLAĞAN GENEL KURUL

Derneğimizin 12. Olağan Genel Kurulu 13.04.2019 tarihinde yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenmiş ve üyelerimize yapılan duyuru kapsamında 21.04.2019 tarihi Pazar günü gerçekleştirilmiştir.

Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Feyzullah ÜNAL’ın açılış konuşması sonrası,  Divan Başkanı olarak Sn.M.Akif TEMELLİ, üyeliklere ise Sn.Ahmet Erdem TURAN ile Sn.Ahmet TAKBAŞ belirlenmiştir.

Daha önce tespit edilen ve duyurulan  gündem gereği Faaliyet Raporu, Denetim Raporları, Gelir-Gider tabloları ve bütçe görüşmeleri  yapılmış ve tüm raporlar ayrı ayrı oylanarak ibra edilmiştir.

Ayrıca yine gündem gereği yapılan seçimler sonucunda Yönetim Kurulu asil üyeliklere;

1)    Feyzullah ÜNAL

2)    Osman ALA

3)    Rasim AVTAN

4)    İsmail CANDOĞAN

5)    Mustafa KORUCU

6)    Mustafa YÜCEER

7)    Abdullah OKKIRAN

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise;

1) Erkin AKSOY

2) A.Erdem TURAN

3) Ahmet TAKBAŞ

Seçilmişlerdir. Yönetim ve Denetim Kurulu Yedek üyeleri de ayrıca belirlenmiştir.

Diğer taraftan; Genel Kurulumuzda kapsamlı bir şekilde yapılan  değerlendirmelerde, Dernek faaliyetinin sürdürüleceği bir taşınmaz edinilmesi,  üyelerin derneğe ilgisini arttırmak adına çalışmalar yapılması, aidatların zamanında ödenmesi konusunda duyarlı davranılması yönünde görüş birliğine varılmış, ayrıca üyelik aidatlarının 2019 yılı için yıllık 50,00 TL. olarak alınması yönünde prensip kararları alınmıştır.