• Favorilere Ekle
  • Site Haritası
DUYURU
             Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet ATILGAN’ın vefatı nedeniyle, Dernek Tüzüğümüz gereği, Başkan Vekilinin Başkanlığında  Yönetim Kurulumuz 09.09.2017 günü saat 13.00 ‘de toplanmıştır.

Öncelikli olarak sözkonusu toplantıda gerek Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve gerekse derneğimize taziye ziyaretinde bulunan hemşehrilerimizce merhum Mehmet ATILGAN’ın, vefatından duyulan derin üzüntü ayrı ayrı dile getirilmiş ve bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler ve geçmişteki anılar bir kez daha yad edilmiştir ve  kendisi şükranla anılmıştır.

Derneğimizin bu  toplantısında, Dernek Tüzüğümüz ve ilgili mevzuat çerçevesinde Genel Kurulumuzda 1. sırada yedek olarak seçilen ve toplantıya davet edilen Sn. Mustafa KORUCU asil üyeliğe kabul edilmiş ve yapılan iş bölümü neticesinde yeni Yönetim Kurulumuz aşağıdaki şekilde oluşturulmuştur.

Feyzullah ÜNAL                   - Yönetim Kurulu Başkanı
Mustafa KORUCU                 - Başkan Vekili
Mustafa TAŞKIN                  - Muhasip Üye
Abdullah OKKIRAN               - Sekreter Üye
Atila TİL                              - Üye
İsmail CANDOĞAN               - Üye
Rasim AVTAN                       - Üye

Yeni oluşturulan Yönetim Kurulumuz derneğimiz ile ilgili yürütülmesi zorunlu yasal ve bürokratik işlemler açısında bir takım kararlar almış, ayrıca 2017-2018 öğrenim döneminde yapılacak öğrenim yardımları konusunda değerlendirmelerde bulunulmuş ve bu yöndeki çalışmaların başlatılması uygun görülmüştür.

Bu vesile ile  bugüne kadar yürütmüş olduğu hizmetlerinden dolayı, merhum Mehmet ATILGAN’ı  bir kez daha şükranla anıyor,  Merhuma  Allah’tan rahmet, ailesine ve hemşehrilerimize başsağlığı diliyoruz.

DERNEK YÖNETİM KURULU

1591 kez okundu