11.OLAĞAN GENEL KURULUMUZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Derneğimizin 11. Olağan Genel Kurulu 30.04.2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mehmet ATILGAN’ın açılış konuşması sonrası  Divan Heyeti olarak Divan Başkanlığına Sn.M.Akif TEMELLİ, üyeliklere ise Sn.Osman Fenmi GÜVEN ile Sn.Ahmet TAKBAŞ belirlenmiştir.

Daha önce belirlenen gündem gereği Faaliyet raporları, denetim raporları, gelir-gider tabloları ve bütçe görüşmeleri  yapılmış ve raporlar ibra edilmiş, ayrıca yine gündem gereği yapılan seçimler sonucunda Yönetim Kurulu asil üyeliklere;

1)    Mehmet ATILGAN

2)    Rasim AVTAN

3)    Abdullah OKKIRAN

4)    Mustafa TAŞKIN

5)    İsmail CANDOĞAN

6)    Feyzullah ÜNAL

7)    Atila TİL

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise;

1) Ömer SAYLAR

2) Osman Fehmi GÜVEN

3) Nizamettin OKKIRAN

Seçilmişlerdir.  Ayrıca yine yapılan değerlendirmelerde Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Yedek üyeler belirlenmiştir.

Diğer taraftan; Genel Kurulumuzda üyelerimiz arasında yapılan değerlendirmelerde üyelerin derneğe ilgisini arttırmak adına çalışmalar yapılması, aidatların zamanında ödenmesi konusunda duyarlı davranılması yönünde görüş birliğine varılmış, ayrıca aidat tutarlarının 2017 yılı için yıllık 30,00 TL. olarak alınmasına devam edilmesi, 2018 yılından itibaren yıllık 40,00 TL. olarak toplanması yönünde kararlar alınmıştır.