UÇHİSARLILAR GECESİ
         Uçhisar Belediye Başkanlığının  katkıları  ile Derneğimizin Organizasyonunda 04.04.2015 günü Ankara’da  yemekli  “Uçhisarlılar Gecesi”  gerçekleştirildi.
         Uçhisar Belediye Başkanı Sn.Ali KARAASLAN’ın ailesi ile birlikte iştirak ettiği geceye, derneğimiz Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek üyeleri  ile Uçhisar ve Ankara’dan diğer hemşehrilerimiz yine aileleri ile birlikte katılmıştır.
          Gecede, Hemşehrilerimiz birbirleriyle doyasıya hasret gidermiş  ve katılımcılara Uçhisar ve Kapadokya ile ilgili Belediyemizin hazırlattığı bir Sinevizyon gösterisi sunulmuştur.
          Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mehmet ATILGAN , katılımcılara selam ve saygılarını ileterek başladığı konuşmasında özetle,
          Salon toplantıları, yemekli toplantılar ve iftar yemekleri ile her yıl bir araya gelinerek Derneğimizin bu tür organizasyonlarının devam ettiği,  Ramazanın yaz aylarına gelmesi  ve tatil dönemi nedeniyle iftar yemeklerinin yapılamadığı, bu yıl Belediye Başkanımız Sn. Ali KARAASLAN’ın  hemşehrilerimizle biran önce buluşmak istediği yönündeki talepleri üzerine, bu organizasyonun gerçekleştirildiği belirtilmiş ve katılımcılara derneğimiz faaliyetleri hakkında bilgi sunumu yapılmıştır.
          Bu kapsamda, öğrenim yardımı, ramazan yardımı, hasta ziyaretleri, düğün ve cenazelere katılımlar, SMS duyuruları ve diğer faaliyetler hakkında misafirler bilgilendirilmiştir.
          Sn.Mehmet ATILGAN, Ankara’da yaklaşık 4000 Uçhisar’lının bulunduğunu belirterek, özellikle gençlerin derneğe üye yapılması konusunda katılımcılara görev düştüğünü dikkat çekmiş ve   her üyemizi  en az bir genci üye yapması konusunda görevlendirmiştir.
         Uçhisar Belediye Başkanı Sn.Ali KARAASLAN  bu geceye katılımlarından dolayı hemşehrilerimize teşekkür ederek başladığı konuşmasına, Uçhisar için neler yaptıklarını, ne durumda oldukları  ve ileriye dönük projeleri hakkında bir sunum gerçekleştirmiştir.
        Bu kapsamda,  son bir yıllık dönem içerisindeki Belediye faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılmış, diğer taraftan Uçhisarımızı yakından ilgilendiren birçok projeler ve imar çalışmaları hakkında katılımcılara açıklamalarda bulunulmuştur. Özellikle hayata geçirilmek istenilen bir kısım projelerin Kültür Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman Bakanlığı gibi kuruluşlar ile koordineli bir şekilde yürütülmesinin gerektiği vurgulanmış ve Uçhisar’a  bir değer katma bakımından Belediye olarak üzerlerine düşen ne varsa bunun gerçekleştirmenin gayreti içerisinde bulundukları ve bu konularda gerekli girişimlerde bulunulduğu  açıklanmıştır.
        Sn.Ali KARAASLAN tarafından katılımcılara söz verilerek  onların talep ve önerileri dinlenilmiş ve  toplantı bir sohbet ortamında sürdürülmüştür.
         Akşam geç saate kadar devam eden “Uçhisarlılar Gecesinde”  Derneğimiz ve Uçhisar  ile ilgili olarak yetkili kişiler aracılığı ile tüm katılımcılar bilgilendirilmiş ve bu arada uzun süre görmedikleri  hemşerileri ile hasret gidermişlerdir.
       Dernek Yönetim Kurulu olarak bizlerde başta Sn.Ali KARAASLAN olmak üzere tüm katılımcılara ve bu organizasyonda emeği geçerlere teşekkür ederiz.

UÇHİSARLILAR GECESİ”  FOTOĞRAFLAR