• Favorilere Ekle
  • Site Haritası
SİTEMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Sayın Hemşehrimiz;

Sitemize üye olma zorunluluğu bulunmamakla birlikte, üye olmak isteyen hemşeherilerimiz sitemizin sol üst tarafında duyurular bölümünün altında yer alan kısımda ÜYELİK GİRİŞİ  KATAGORİSİNDE üye olmak istiyorum şıkkını işaretleyip gerekli bilgileri doldurduktan sonra üyelik işlemleriniz tamamlanmış olacaktır.

1) Sitemize üye olunmasının birçok ayrıcalıkları bulunmaktadır. Üyeler arasında mesajlaşma, veri yayımlanması...gibi hizmetler üyelik şartına bağlı bulunmaktadır.

1)Site üyelikleri onaylama işlemi yapılmadan sürdürülecektir.

2) Site üyeliği dernek üyeliği değildir. Bu bakımdan dernek üyeliğinin gerçekleşmesi için Dernek üye kayıt formunun doldurulup internet ortamından veya elden derneğimize göndermeniz halinde Tüzük hükümlerimiz dahilinde durumunuz Yönetim Kurulumuzca değerlendirilecek ve en kısa sürede tarafınıza bilgi ulaştırılacaktır.

2) Sitemizin üst kısmında formlar  bölümünde derneğimizle ilgili dökümanlar yayınlanacaktır. Dernek Üye kayıt formu, Bilgi formu bu bölümde bulunmaktadır.

4) Köşe yazarları bölümümüz tüm üyelerimize açık olup,  bu bölümde yazı yazmak isteyen üyelerimizin yazıları ilk etapta  onaya tabi tutulmuştur. Bu bölümde yazı yazmak isteyen hemşehrilerimiz siteye üye olduktan sonra kişisel sayfam bölümünden yayınlanmasını isteği makale veya yazıları  derneğimize gönderebilirler.

2435 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın