9.OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI

Derneğimizin 9.Olağan Genel Kurulu 28.04.2013 günü gerçekleştirilmiştir.

Genel Kurulumuzun açılış konuşması Dernek Başkanı Mehmet ATILGAN tarafından yapılmış olup, Divan Heyeti Salim TURAN Başkanlığında, Abdullah OKKIRAN ve Fatih TAŞKIN'dan oluşturularak gündem maddelerinin görüşmelerine geçilmiştir.

-Genel Kurulumuzda Faaliyet raporları, Denetim raporları, gelir ve gider tabloları ve bütçemiz görüşülmüş ve bu konularda üyelerimizin görüşleri değerlendirilmiştir.

-Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyeliklerine yapılan seçimler sonucunda;

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine;

MEHMET ATILGAN

MUSTAFA ALA

MUSTAFA TAŞKIN

KUDRET GÜVEN

ÖMER SAYLAR

FATİH TAŞKIN

MEHMET TİLKAN

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine;

SALİM TURAN

YUSUF YILMAZ

ATİLA TİL

seçilmişlerdir.

Ayrıca, Derneğimiz ve Uçhisar ile ilgili birçok görüş ve öneri, yine genel kurulumuzun gündem maddeleri sırasında tartışılmıştır.

İki yılda bir yapılan genel kurulumuza katılan üyelerimize teşekkür eder. Yeni seçilen Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine başarılar dileriz...