Anılarınızı, hikayelerinizi, şiirlerinizi, özlemlerinizi yayınlamak istermisiniz.

Hikayelerinizi, anılarınızı, şiirlerinizi, özlemlerinizi ve duygularınızı paylaşabileceğiniz bir uygulamayı başlatmış bulunmaktayız.

Bu tür yazılarınızı sitemizin sağ  bloğunda bulunan  "Konuk Yazar" bölümünde yayınlanması için tek yapacağınız ucasar@uçhisarlilarderneği.com mail adresine yazınızın ve isteminiz halinde bir adet fotoğrafınızın (jpg formatında) göndermeniz yeterli olacaktır.

Bunun haricinde "Site Yazarları" bölümünde de yazı yazmak isteyen dernek üyelerimizin  sitemize sol üst köşesinde yer yer üye girişi bölümünden  üye olduktan sonra doğrudan web sayfamızda  yazılarını yayınlama olanağı bulunmaktadır.

• Dernek üyeleri Yazarlar, köşe yazısı gönderebilmek için
    • Siteden üye girişi yapmalı,
    • "Kişisel Sayfam" bölümünden "Site Yöneticisine Veri Gönder" butonuna tıklamalı,
    • Gönderi Türü olarak "Köşe Yazısı" nı seçmelidir.

Yazılarınızı özgürce paylaşabileceğiniz sitemize tüm yazılarınızı bekliyoruz..

Saygılarımızla.......

nOT: Ayrıntılı olarak bilgi almak isteyen hemşehrilerimiz mail adresimize not bırakabilecekleri gibi doğrudan Dernek yönetim kurulu başkanından bilgi alabilirler.

KONUK YAZARLAR BÖLÜMÜNDE YAYINLANAN YAZILAR İÇİN TIKLAYINIZ.

yorum     30/09/2015 08:25

Emrullah hocamı lise sıralarından anımsıyorum.Göze batan ilk özelliği hani derler ya "katip" diye. Öyle bir anımsamam var. Aklımda kalanlar, öğrenciliğe çok yakışıyor oluşu ve efendi görünüşüdür. Üniversite de aynı okulda okuduk ama ilişkimiz olmadı. Üzülürüm bu duruma. Onu ta o günlerden tanırım. Ve çok saygı, sevgi duyarım kendisine. Okuyucular da sanırım bana hak verirler. Yaşamayı en çok hak eden insan o. Mutluluklar ve sağlıklar dilerim.
Misafir - mehmet atılgan