Derneğimiz sitesindeki tüm bilgilere üye olmadan ulaşılabilme imkanı getirilmiştir.

Sayın Hemşehrimiz;

Birçok hemşehrimizin mail adresinin bulunmaması nedeniyle üyelik işlemlerinde bir takım sıkıntılarla karşılaşıldığından, sitemize ziyaret eden hemşehrilerimize kolaylık sağlaması bakımından  aşağıdaki hususların açıklanmasına ihtiyaç duyulmuştur.

1) Derneğimiz sitesindeki tüm bilgilere bundan böyle üye olmadan ulaşılabilme imkanı getirilmiştir.
2) Sayfalarımıza yorum yapabilmek için uye girişi yapılması zorunludur.

2) Dernek faaliyetlerinin cep telefonu ile bildirilmesinin yanı sıra, Hemşehrilerimizin mail adreslerinin, kan grupları ve diğer bir takım bilgilerin, kayıtlarımızda bulunması sizlere kolay ulaşılabilinmesi bakımından önem arzetmektedir. Bu bakımdan, sitemize üye olmak isteyen hemşehrilerimizin eskisi gibi sitemizde yer alan  üye olmak istiyorum sekmesinden gerekli işlemleri tamamlayıp üye olabilmeleri de mümkün bulunmaktadır.

2) Sitemizin üst kısmında formlar  bölümünde derneğimizle ilgili dökümanlar yayınlanacaktır. Dernek Üye kayıt formu, Bilgi formu bu bölümde bulunmaktadır. Yine bu bölümdeki bilgiler tüm ziyaretçilerimize açık bulunmaktadır.

3) Bir kısım dökümanların sitemizde yayımlanmak üzere site kanalı ile bize göndermeniz durumunda ise siteye üye olmanız gerekmektedir. Örneğin, site yazarlığı bölümünde yazılarınızın doğrudan yayınlanması, dernek forumlara katılmanız ve üyeler arasında mesajlaşma...gibi durumlarda site üyeliği zorunlu bulunmaktadır.

4) Sitemizin tüm kullanıcılara açık olması nedeniyle, derneğimiz tüzel kişiliğinin korunması bakımından yayınlanmasını istenilen tüm bilgi ve belgeler incelendikten sonra sitemizde yayınlanacaktır.

Yorum     26/03/2019 21:00

Sayfamızı uye olmadan ziyaret edebilirsiniz. Saygılarımızla
Misafir - Dernek

Güvenlik kodu     26/03/2019 21:34

Bu gün dernegimize üye oldum. e-mail ile üyelegi tamamladim. Simdi Tekrar siteye girmek istedigimde Güvenlik kodunu yanlış girdiniz.diye ikaz veriyor. Ilgilenirseniz memnun olurum. Hayirli aksamlar dilerim.
Niyazi Güzel