Derneğimiz tüm iş ve işlemlerinde kullanılmak üzere yeni bir logo yapılması düşünülmektedir.

SAYIN HEMŞEHRİMİZ;

Derneğimiz tüzel kişiliği için yeni bir logo düşünülmektedir.

Derneğimizin ayrılmaz bir parçası olarak kullanılacak olan sözkonusu logo, Uçhisarımızı ve derneğimizi bütünleştirici ögelerden oluşmalıdır. Logomuz sade ve yalın olmalıdır, aynı zamanda derneğimiz amaçlarına uygun yani birliktelik ve sosyal dayanışmayı vurgulamalı, uçhisarlıların özlemlerini yansıtan öğeler taşımalıdır.

Konuya ilgi duyan siz değerli üye ve hemşehrilerimizin göndereceği çalışmalar derneğimizin yetkili organlarında değerlendirilecek ve ilk üçe giren projeler sitemiz aracılığı ile sizlere duyurulacaktır.

Siz değerli hemşehrilerimizin ve yakınlarınızın bu konudaki çalışmalarınızı, projelerinizi sitemiz kanalıyla göndermenizi bekliyoruz.

İlginize şimdiden teşekkür ederiz....