• DERNEK ÜYE AİDAT ÖDEMELERİ HAKKINDA AÇIKLAMA - 12/04/2011
  •      Bilindiği üzere, Dernek Tüzüğüne göre dernek aidatlarının o yıl içinde ödenmesi zorunluluğu bulunmaktadır.

Üyelerimizin Dernek yıllık üyelik aidatlarını zamanında yatırmaları ve herhangi bir gecikmeye meydan vermemeleri bakımından, Derneğimiz adına AKBANK Anafartalar Şubesinde 0083606-4 Nolu hesap açtırılmıştır.

Üyelerimiz aidatlarını yatırırken ad ve soyadlarını ve ödemenin ne olduğunu (aidat-bağış)  belirtmeleri gerekmektedir.

Diğer taraftan, aidatların kredi kartlarından tahsil edilmesi yönünde yapılan araştırmalarda, bu aşamada konunun uygulamaya koymada birçok zorlukların bulunduğu, ayrıca bankaların parasal olarak bu kadar küçük meblağlar üzerinden çalışma yapmalarının zor olduğu tespit edilmiştir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Duyuru Arşivi

• 14.OLAĞAN GENEL KURUL
  • ÜYELİK AİDATLARI
  • Derneğimizin 12.Olağan Genel Kurulu Nisan/2019 ayı içerisinde yapılacak olup, ayrıntılar Sitemizde yayımlanmıştır.
  • ÜYE BİLGİLERİN GÜNCELLENMESİ
  • 11.OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI.
  • 11. OLAĞAN GENEL KURUL
  • BAYRAMLAŞMA
  • Konuk yazar uygulamamız başlatıldı.
  • Twitter sayfamız derneğimiz tarafından geçici olarak askıya alınmıştır.
  • BAYRAMLAŞMA
  • TBMM Başkanlığının yazısı
  • SİTEMİZDE YAYINLANAN ANKET SONUÇLARI
  • ETKİNLİK TAKVİMİ
  • WEB SİTEMİZ
  • 8.Olağan Genel Kurulumuz yapıldı
  • DERNEK ÜYE AİDAT ÖDEMELERİ HAKKINDA AÇIKLAMA
  • YENİ WEB SİTEMİZ YAYININA BAŞLAMIŞTIR.